Nyní opravujeme také: Galaxy A24, Galaxy A25 a Xperia 1 IV

Nové modely stále přidáváme a tak Vám přinášíme i jejich krátké představení a to jak parametrové, tak i krátký přehled prováděných oprav.

ikonka-358319

Samsung Galaxy A24 (A245)

Samsung Galaxy A24 je vybaven 6,5palcovým Super AMOLED displejem s Full HD+ rozlišením, pohání ho procesor MediaTek Helio G99 a disponuje hlavním fotoaparátem s 50 megapixely. I když tento model chybí podpora 5G, stále přináší solidní výkon a kvalitní displej.

Vybrané opravy:

  1. Výměna displeje: Oprava displeje zahrnuje nahrazení poškozeného displeje za nový, zajištění kvalitního obrazu a dotykové odezvy.
  2. Výměna baterie: Výměna baterie zahrnuje odstranění starého a opotřebovaného akumulátoru a instalaci nového, zajistění optimální výdrže baterie.
  3. Oprava fotoaparátu: Pokud fotoaparát neostří, nepřibližuje, nebo se nespouští, může být potřeba jeho výměna. Ta může pomoci i v případě, že fotoaparát zobrazuje fleky

cz-feature-defining-simplicity-in-design-539444739

Samsung Galaxy A25 (A256B)

Samsung Galaxy A25 je cenově dostupnější model nabízející slušnou výbavu včetně kvalitního AMOLED displeje a fotoaparátu s optickou stabilizací obrazu. Tento model se snaží přinést pokročilé funkce do nižší střední třídy smartphonů.

Opravy:

  1. Výměna displeje: Stejně jako u jiných modelů, výměna displeje zajišťuje zachování kvality obrazu a funkčnosti dotykového displeje.
  2. Oprava konektoru nabíjení: Vadné nabíjení většinou z důvodu opotřebení ale i vniku tekutiny nebo přehršeli nečistot. Vyměníme port napájení za nový a tím zajistíme rychlé dobíjení Vaší baterie, kdykoli to budete potřebovat.
  3. Výměna zadního krytu: Opravíme zadní prasklý kryt baterie a to expresně za originální náhradní díl pro záruku kvality.

xperia1IV

Sony Xperia 1 IV (XQ-CT72)

Xperia 1 IV je novým vlajkovým modelem od Sony, který přináší inovace jako je Snapdragon 8 Gen1, unikátní teleobjektiv s variabilním zoomem a zachování portů pro microSD karty a 3,5mm jack. Tento model je vhodný pro uživatele hledající špičkový výkon a kvalitní fotografie.

Seznam vybraných oprav:

  1. Výměna displeje: Prasklý displej nebo sklo po pádu vyřešíme výměnou za nový originální displej pro nekompromisní kvalitu.
  2. Výměna sklíčka kamery: Oblast kamery se u mobilních telefonů neustále zvětšuje a tím i riziko poškozeni sklíčka kryjící kameru. Ve FixTime ale dokážeme vyměnit pouze sklíčko kamery bez nutnosti výměny celého zadního krytu.
  3. Oprava po vytopení: Uživatelé často bývají překvapení, že i přes proklamovanou odolnost se do telefonu často dostane voda. Na vše jsme ale připraveni s ochotou nabídnout profesionální čištění po oxidaci, neboli vytopení. Za asistence nejmodernější technologií jako je ultrazvukový čistič máme výbornou bilanci opravených přístrojů po vniku vody.

Nejen tyto opravy provádíme u těchto modelů Galaxy A24, Galaxy A25 a Xperia 1 IV ale i mnohé další. Poradíme si téměř s každým problémem. Pro více informací se proto obraťte na naše servisní centrum FixTime na čísle 703 668 000 nebo emailu info@fixtime.cz.