FixTime: Váš expert na mobilní servis ve stínu Barrandovských skal

V oblasti Barrandova, s nadšením a nevídanou pečlivostí v malé ale kouzelné pobočce nachází se servisní centrum FixTime. Část Prahy u zastávky nazývanou Praha-Žvahov nebo podle stranice tramvaje ,,Zlíchov"

fixtim

Z centra Barrandova - Prahy 5 to je na Žvahov pouhých několik minut. Pouze několik minut k opravě Vašeho zařízení k plné funkčnosti. Jaké zařízení a závady opravujeme?

  • Mobilní telefonyNaše primární činnost jsou mobilní telefony a jejich oprava. Narozdíl od jiných servisů se nesoustředíme pouze na jednu značku a proto ať už máte doma Samsung, Xiaomi nebo Apple iPhone, Vaše potíže vždy vyřešíme expresně, při vysoké kvalitě a osobním přístupu našich přijímacích techniků. Vyjdeme Vám maximálně vstříc v obtížné situaci.
  • Tablety - Tablety, velké, malé ať už 10 palcové nebo 7 palcové. Pomůžeme s výměnou baterie, opravou displeje nebo jiných závad.
  • Chytré hodinky - Ať už se jedná o Galaxy Watch nebo Apple Watch, dohledáme potřebný díl a opravíme dle vašeho přání nebo potřeb.
  • Jiné elektronické zařízení - Ačkoli se nemusí vždy jednat o naši specializaci, vynasnažíme se pomoci i s ostatními elektronickými zařízeními jako jsou různé bezdrátové reproduktory, počítače či macbooky. 

Opravíme pak:

  • Displej - Popraskaný displej nebo prasklé sklo na displeji který může být funkční nebo nezobrazovat nic. Expresně provedeme opravu displeje pro Váš konkrétní model.
  • BaterieVýměnu vadné baterie s nízkou výdrží / kapacitou nebo přeskakujícími procenty provedeme na počkání ve zvýhodněné ceně.
  • Zadní krytPrasklý zadní kryt baterie rádi na Vašem mobilu v našem servisu vyměníme. 
  • Opravy po vytopení - Nasedněte na tramvaj a během pár minut jste v našem servisu abyste zachránili svůj telefon po vytopení. Provedeme kompletní čištění a záchranu mobilního telefonu.
  • Další potíže - Ať už se jedná o problém na základní desce telefonu, nebo vadný mikrofon nebo reproduktor. Vyřešíme většinu závad na Vašem mobilu.

Jaké značky například opravujeme?

Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, Sony, Poco, Realme, Vivo, Google Pixel nebo i Motorola

Jak se k nám z Barrandova dostat?

Servisní centrum FixTime je přímo na úpatí Barandova. Jistě se ale pohybujete u konkrétních zastávek, kterou možná denně využíváte. 

Může se jednat například o:

TRAM Geologická 

Zastávka tramvaje pouhé 2 stanice od stanice ,,Zlíchov" kde sídlí pobočka FixTime. Na této zastávce můžete využít i autobusové dopravy. Všechny tramvaje 5, 12, 20 vedou přímo před naši pobočku. Zastávka je pak hned vedle frekventované ulice K Barrandovu a jedná se o zastávku bezbariérovou.


TRAM K Barrandovu
 

 O stanici dále vystoupíte už téměř v centru sídliště Prahy 5 - Hlubočepy. Z této zastávky budete mít blízko do stěžejních ulic Pražského nebo Renoirova.

Snímek obrazovky 2023-12-28 v 13.59.40

TRAM Chaplinovo náměstí 

 Ikonická zastávka v přímo v srdci Barrandova před Tilleho náměstím kde naleznete supermarket BillaDM drogerie ale i třeba Lékárna. Zastávka je v souběhu s ulicí Lamačova. Z centra Barrandova je to do FixTime na pobočku ,,Zlíchov" je to pouhých 6 minut kteroukoli tramvají. Stačí jen nasednou směr Praha - Smíchov.

TRAM Poliklinika Barrandov

U ulice Tréglova je mimo jiné i autobusová zastávka a to přímo před Barrandovskou poliklinikou.

TRAM Sídliště Barrandov

 Hned vedle Trnkovo náměstí, ulice Wassermanova a Trnkova se nachází zastávka Sídliště Barrandov. O blok dále je také ulice Voskovcova. Zde dejte pozor, přidávají se zde i další tramvajové linky a k nám do FixTime jezdí tramvaje 5, 12, 20.

Filmové ateliéry Barrandov

 Autobusem jsme také kousek od Filmových ateliérů Barrandov. Na počkání Vám opravíme telefon abyste mohli pospíchat zpět do televize.

Dorazit můžete i Vlakem

Na zastávku Praha - Žvahov jezdí pravidelně i vlak, kterým se dopravíte na zmíněnou zastávku a do naší pobočky je to pouhých 5 minut pěšky.

Využijte příležitosti blízkého servisu u nás na Žvahově. Jsme tu pro Vás od pondělí do soboty od 8:00 do 19:00 a v sobotu od 10:00 do 18:00 

Navigovat do Fixtime ->