Opravujeme i mezi svátky: Vstupte do nového roku s opraveným telefonem

Jak po nový rok, tak po celý rok

Pokud byste neradi dostáli tomuto rčení, nečekejte a mezi svátky se zastavte v servisu FixTime. Standardně pracujeme až do 30.12. a na počkání Vám rádi opravíme vše od výměny displeje přes výměny baterie nebo i nešťastné polití vánočním punčem.

Neváhejte se proto zastavit na naší pobočce FixTime kde jsme 27.12 do 30.12. v otevírací době St-Pá 8:00 - 19:00 a v sobotu pak od 10-18 hodin.

young-beautiful-woman-holding-christmas-decorations

S čím vám rádi pomůžeme?

Výměna displeje - Na většinu modelů provádíme výměnu displeje expresně na počkání. Na díl poskytujeme záruku 2 roky a rádi Vám naaplikujeme ochranné prvky jako je například ochranná fólie či sklo. Přeci nechcete vstoupit do nového roku s prasklinou na displeji Vašeho telefonu?

Výměna baterie - Zajděte k nám do FixTime a využijte výhodných cen na výměnu baterie, které jsme pro Vás připravili v rámci zimního období. Váš mobil bude mít vyšší výdrž a budete se na něj moci více spolehnout.

Opravy prasklého skla - Mezi svátky stihneme do nového roku i výměnu pouze prasklého skla, pokud Váš displej je plně funkční a bez vad.

Vadné sluchátko, mikrofon nebo reproduktor. - I tyto závady lze řešit expresně a velmi rychle. Jak jinak byste chtěli popřát nový rok, když Vám nebude fungovat mikrofon?

Opravy po vytopení - Při vánočních radovánkách spadne kapka pití sem, kapka tam a potíž je na světě. Váš telefon ale dokážeme ještě před vstupem do nového roku opravit a vyčistit od oxidace způsobenou vlivem tekutiny, ať už je to vánoční punč nebo kofola.

 

Potřebujete třeba jen poradit? Tak nám prostě zavolejte na číslo 

703 668 000

 

nebo na emailu:

info@fixtime.cz

 

Budeme se na Vás těšit. Pokud nás nestihnete mezi svátky, pak Vám přejeme mnoho štěstí a úspěchů v novém roce.