Vítejte v novém roce s FixTime

closeup-shot-person-repair-mobile-mobile-repair-smartphone-workshop

S plným nadšením vítáme rok 2024 v našem servisním centru a přinášíme vám ohromující novinky a plány pro tento rok!

Rozšíření Oprav a Zlepšení Služeb

U nás v Fixtime neustále hledáme způsoby, jak lépe sloužit našim zákazníkům. Pro rok 2024 máme připravené plány na rozšíření našich oprav. Jsme hrdí na to, že provádíme opravy nejpopulárnějších značek, včetně modelů Pixel, Samsung a Apple. A nejen to! Naše nové plány zahrnují zdokonalení našich služeb výměny skel na displejích u nejnovějších modelů těchto značek.

Zlepšený Proces Servisu

Chceme, aby byl proces servisu co nejjednodušší a pohodlnější pro naše zákazníky. Proto jsme investovali do vylepšení procesu svozu zařízení na opravu. S naším novým a zdokonaleným systémem si zákazníci mohou být jistí rychlým a spolehlivým přepravováním svých zařízení k nám a zpět.

Rozšířený Výběr a Možnosti pro Zákazníky

Nový rok přináší i rozšíření našeho sortimentu. Naši zákazníci se mohou těšit na širší výběr zboží, včetně špičkových použitých telefonů a širokého sortimentu příslušenství pro mobilní zařízení. Chceme, aby si každý našel přesně to, co potřebuje, a s naším rozšířeným sortimentem věříme, že to bude možné lépe než kdy dříve.

Fixtime se zavazuje k nejvyšší kvalitě služeb a inovacím. Jsme nadšení, že můžeme být vaším spolehlivým partnerem pro opravy a nákup příslušenství pro vaše zařízení.

Těšíme se na spolupráci s vámi v roce 2024 a přejeme vám úspěšný a bezproblémový začátek nového roku!

S pozdravem,

Tým Fixtime