Kde na Barrandově nás najdete?

 

fixtim

Jsme Váš servisní partner pro oblast Barrandova, a to konkrétně v oblasti Žvahov, která se nachází a úpatí barrandovských skal u stanice tramvaje ,,Zlíchov". Jako pokročilé servisní centrum pro Vás můžeme zajistit tyto opravy:

  • Výměny displeje a opravy prasklého skla.
  • Opravy nabíjení a výměny dobíjecího konektoru.
  • Servis zadních popraskaných skel baterie.
  • Opravy softwaru a chyb na firmwaru.
  • Čištění mobilů po vytopení a jejich zprovoznění.

Hlavně ale se u nás nemusíte bát nečekaných poplatků. 

Diagnostika je u nás totiž bezplatná!

 

Často ale znáte Barrandov podle výchozích bodů jako je supermarket, proto Vám rádi sdělíme, jak se k nám do FixTime z těchto výchozích bodů dostat. Abyste mohli mít váš mobilní telefon opravený ještě dnes a to v našem servisním centru.

Supermarket Billa

Billa se nachází v centru samotného sídliště Barrandova na adrese Tilleho náměstí. Hned vedle pak je zastávka tramvaje Chaplinovo náměstí, ze které se směr Smíchov dostanete do FixTime kteroukoli tramvají a to pouhýh několik minut na zastávku ,,Zlíchov".

Tramvaje číslo

5, 4, 12, 20

 

Pošta Hlubočepy 

Prosluslá Hlubočepská pošta v podstatě naproti Bille také na Tilleho náměstí 792/2, kde stačí za roh nastoupit na zastávce Chaplinovo náměstí a cca několik minut na naši zastávku servisu ,,Zlíchov".

Tramvaje číslo 

5, 4, 12, 20

 

Poliklinika Barrandov

Se stejnojmenným názvem stanice naleznete toto zdravotnické zařízení hned u zastávky "Poliklinika Barrandov" na adrese Krškova. Hnedp řed poliklinikou je tramvajová zastávka, se kterou se směr smíchov dostanete až k nám na Zlíchov během několika minut, kde Vám rádi opravíme jakýkoli mobilní telefon ať už se jedná o displej, nezapínání telefonu nebo restartování. Ale i opravy po vytopení a další opravy.

Tramvaje číslo 

5, 4, 12, 20

 

Neváhejte nás kontaktovat nebo navštívit nehledě na to jakýkoli problém s Vaším mobilem máte. Více na info@fixtime.cz  nebo nás jednoduše navštivte na naší pobočce FixTime, kde si poradíme s většinou případů na místě.