Proč využít svozu a nejčastější dotazy?

Rozbil se Vám telefon? Čas je drahý, proč jej tedy ztrácet dojížděním do servisu mobilů když můžete využít bezplatný svoz s pohodlí domova? Pro naše zákazníky ať už z okrajovějších částí Prahy, nebo ale třeba z druhého konce republiky jako je třeba Ostrava můžete využít kvalit našeho servisu a v rámci několika dní můžete mít mobilní telefon zpět doručený opravený.

svoztelefonu

Proč využít svozu mobilních telefonů?

1. Bezpečný svoz a destinace po celé republice

Svoz mobilních telefonů poskytuje bezpečný transport od místa poruchy až k odborníkům na opravy. Tato služba není omezena pouze na Prahu, ale může pokrýt i vzdálenější místa v celé České republice. Bez ohledu na to, zda jste v centru Prahy nebo v odlehlém kraji, můžete využít profesionální svoz. Všechny naše zásilky jsou pojištěné proti ztrátě a poškození na cenu Vašeho telefonu. Jedná se tedy o zcela bezpečnou službu

2. Široká dostupnost pro různé kraje

Svoz mobilních telefonů není omezen pouze na velká města. Poskytovatelé této služby často pokrývají celý spektrum krajů v České republice. Od Karlovarského kraje přes Jihočeský kraj až po Moravskoslezský kraj, můžete využít svoz prakticky odkudkoliv.

3. Jednoduchý proces objednání svozu

Proces objednání svozu je snadný a přístupný. Stačí vyplnit online formulář, vybrat preferované datum a místo, a zvolit, zda chcete svoz na výdejní místo nebo kurýrní doručení až domů. Objednat svoz můžete zde: Rezervace opravy nebo objednání svozu - FixTime.cz

Jak probíhá svoz mobilních telefonů?

1. Objednání svozu a balení

Po vyplnění objednávkového formuláře obdržíte instrukce, jak bezpečně zabalit svůj mobilní telefon pro transport. Balení je klíčové pro ochranu zařízení během přepravy. V případě nejasností Vás bude kontaktovat náš specialista aby si upřesnil některé detaily jako je stav mobilního telefonu, funkčnost, případně barva pro zajištění správného dílu

2. Podání na výdejním místě nebo zásilkovně

Můžete zvolit, zda chcete svůj telefon odevzdat na vybraném výdejním místě nebo prostřednictvím zásilkovny. Tato flexibilita usnadňuje celý proces. Obdržíte štítek k nalepení nebo kód zásilky se kterým můžete balíček podat.

3. Odborná oprava a testování

Po doručení na opravnu je Váš telefon odborně prohlédnut a jsou na něm provedeny rozsáhlé vystupní a výstupní testy, pak dochází k samotné opravě. Veškeré opravy jsou prováděny profesionály s dlouholetou zkušeností.

4. Doručení zpět na výdejní místo nebo domů

Po dokončení opravy je Vám telefon buď doručen na původní výdejní místo, nebo může být zaslán kurýrem přímo k Vám domů.

 

Další výhody svozu mobilních telefonů

  • Pečlivě otestovaný telefon: Po opravě je Váš telefon pečlivě otestován, aby bylo zajištěno optimální fungování.

  • Záruka na provedené opravy: Poskytovatelé svozu často nabízejí záruku na provedené opravy, což zvyšuje důvěru v kvalitu služby.

  • Možnost zařídit ochranné prvky: V rámci služby můžete požádat o přidání ochranných prvků, jako jsou pouzdra nebo skla na displej, které zajistí další ochranu vašeho zařízení.

Celkově vzato je svoz mobilních telefonů výhodnou a pohodlnou službou pro ty, kteří chtějí rychle a efektivně opravit svůj mobilní telefon bez zbytečného stresu a starostí.