Oprava mobilu ze vzdálenějších koutů Jižních Čech - bez obav!

Bydlíte na jihu Čech a potřebujete opravit svůj mobilní telefon? Žádný problém! Servis Fixtime nyní nabízí pohodlný svoz mobilů k opravě z celých jižních Čech díky zásilkovým a výdejním místům. Stačí odnést váš telefon do nejbližšího výdejního místa a o zbytek se postaráme my. Po opravě vám ho samozřejmě vrátíme na výdejní místo. Už nemusíte nikam složitě dojíždět.

svoz

Jak to funguje?

  1. Vyberte si opravu a objednejte svoz na našich stránkách FixTime
  2. Bude Vás kontaktovat náš specialista pro ověření závady, nebo Vám dojde seznam instrukcí spolu se svozovým štítkem.
  3. Mobilní telefon pečlivě zabalíte dle instrukcí a podáte jej na nejbližším výdejním místě.
  4. Jakmile mobil dorazí do FixTime, obdržíte zprávu o přijetí zařízení do opravy.
  5. Provedeme vstupní a výstupní testy pro ověření závady a v případě potřeby bychom se telefonicky radili o dalším postupu.
  6. Jakmile telefon opravíme, zašleme jej co nejdříve nazpět. Standardní doba běžné opravy i s dopravou trvá přibližně 3-4 dny.

 repair screenexchange

Jaké značky mobilních telefonů opravujeme?

Opravujeme všechny značky a modely - ať už je to iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei nebo jiný chytrý telefon. Zvládneme opravit téměř každou závadu - výměnu rozbitých displejů, problém po zásahu vodou, servis baterií a nabíjení, opravy základních desek, výměnu tlačítek a další.

 

Jaké opravy mobilních telefonů provádíme?

 

Ze kterých měst jižních Čech zajišťujeme svoz k opravě?

Jižní Čechy jsou naším novým působištěm, odkud přijímáme mobilní telefony k opravě. Bezplatně zajistíme pro váš telefon například z Českých Budějovic, Tábora, Písku, Strakonice, Jindřichova Hradce, Českého Krumlova a mnoha dalších měst a obcí širokého okolí.

Už nemusíte nikam složitě cestovat. Stačí si svoz objednat a my zajistíme svoz na naší pobočku servisního centra v Praze. Po opravě vám ho zase doručíme zpět, do Vašeho nejbližší balíkového boxu nebo výdejního místa. Vyzkoušejte náš profesionální servis se svoz mobilních telefonů k opravě z celých jižních Čech.