Proč vyměnit pouze sklo na displeji a ne celý displej?

man-holding-broken-phone

Mobilní telefony jsou našimi denními společníky, ale co když Vám následkem pádu nebo nešikovného nárazu praskne přední strana telefonu? Většinou nejde o samotný displej, ale o jeho sklo, které se lehce rozškrábe nebo rozbije. A tady přichází otázka: Proč vyměňovat celý displej, když můžeme vyměnit pouze sklo?

Výměna pouze skla na displeji je možná u původních displejů, kde samotné sklo je oddělené od zbytku displeje. Avšak to vyžaduje nejenom speciální technologické postupy, ale také originální a bezvadný displej. Aby byla oprava úspěšná, musí zůstat všechny vlastnosti displeje zachovány, včetně jeho plné funkčnosti.

Oprava pouze skla je nejen levnější alternativou, ale i ohleduplnější k životnímu prostředí. Technologicky je to proces, který vyžaduje čas a přesnost. Specializované zařízení se používá k odstranění starého skla a aplikaci nového, a to vše s důrazem na zachování kvality displeje.

Naše služby vám nabízejí možnost opravy pouze skla u původních displejů zařízení. FixTime je tu pro ty, kteří si cení kvalitní opravy a zachování vlastností svých zařízení. Nabízíme špičkové technologické postupy a péči o vaše mobilní telefony, abyste mohli mít své zařízení zpět v dokonalém stavu, aniž byste museli výrazněji investovat.

Výhody opravy pouze skla jsou zřejmé: zachování vlastností displeje, úspora nákladů a ohleduplnost k životnímu prostředí. Pokud hledáte spolehlivou opravu zařízení, která se zaměřuje na detaily a kvalitu, naše služby FixTime jsou tu pro vás.