V pátek 26.4. bude pobočka FixTime vyjimečně otevřena až od 9 hodin, standardně pak do 19 hodin.

Experti na přenos dat: Jak zachránit data z Vašeho telefonu.

přenosdat

V dnešní době už se nebojíme o ztrátu telefonu, ale hlavně o to abychom nepřišli o naše data. Fotografie rodiny, důležitá data a dokumenty a seznam našich kontaktů. Fixtime je tu pro Vás aby zajistil jednak potřebné zálohování kontaktů ale také kompletní přesun dat ze starého mobilu do nového.

Přenos dat z funkčních telefonů: Bezpečný přechod

Pokud máte funkční telefon a chcete přenést svá data na nové zařízení, jsme tu, abychom vám pomohli. Od fotografií a videí až po kontakty a kalendáře, jsme schopni přenést všechny vaše důležité informace bezpečně a spolehlivě. Stačí nás kontaktovat a my se postaráme o zbytek.

Zachraňte data i z poškozených telefonů: Naše specialita

Co však udělat, když je váš telefon poškozen a nejste si jisti, zda je možné z něj ještě získat data? Naše služby zahrnují i obnovu dat z poškozených zařízení. Bez ohledu na to, zda se jedná o rozbitý displej, selhání paměťového zařízení nebo jiné problémy, jsme vybaveni nejmodernějšími nástroji a znalostmi k získání vašich dat.

Jaký je postup při získání dat z poškozeného přístroje:

1. Diagnostikujeme závadu Vašeho telefonu.

2. Zajistíme částečnou nebo dočasnou opravu (dočasná montáž náhradního dílu).

3. Stáhneme data na Vámi zadaný disk nebo zařízení.

4. Vy poté uhradíte pouze zlomkovou část za přesun dat oproti plné částce za opravu

Montáž potřebných dílů: Vaše data jsou na dosah

V některých případech může být nezbytné provést opravu poškozeného zařízení nebo dokonce nahradit některé díly, aby bylo možné získat přístup k datům. Naše týmy techniků jsou zkušení v opravách mobilních telefonů a jsou schopni rychle a efektivně provést potřebné úpravy, aby bylo možné získat vaše data.

Odborné poradenství a podpora: Jsme tu pro vás

S naším týmem expertů nebudete v tom sami. Poskytujeme nejen odborné služby, ale také podporu a poradenství při všech fázích procesu. Vaše spokojenost a bezpečnost vašich dat jsou naší prioritou.

Náš cíl je pomoci vám zachránit vaše důležité informace z každého telefonu, ať už je funkční nebo poškozený. S našimi službami můžete mít jistotu, že vaše data jsou v bezpečí a že budete mít přístup k nim, když je budete nejvíce potřebovat.