Honor Magic 6 Ultimate dostane Snapdragon 8 Gen 3, 50MP hlavní fotoaparát a 200MP periskopový teleobjektiv

Honor v zimě představí své vlajkové smartphony Magic 6. Přestože do oznámení zbývá ještě téměř půl roku, zasvěcená stanice Digital Chat Station odhalila některé specifikace špičkového modelu.

Co je známo
Zasvěcenec prozradil něco málo o fotoaparátu Honoru Magic 6 Ultimate. Jako obvykle bude vícemodulární. Rozlišení standardního modulu bude 50 MP. Dostane velký snímač, ale ne o velikosti 1" a vylepšenou optiku.

Jedním z hlavních rysů smartphonu bude přítomnost obrazového snímače s rozlišením 200 MP. Pozoruhodné je, že bude osazen teleobjektivem a bude doplněn periskopovou optikou, neboť poměr optického přiblížení bude minimálně 3,5x.

Pro srovnání, Honor Magic 5 Ultimate, který můžete vidět na obrázku, je vybaven trojitým hlavním fotoaparátem. Rozlišení každého modulu je 50 MP. Také teleobjektiv je vybaven periskopickou optikou a poměr bezztrátového přiblížení je 3,5x.

Honor Magic 6 Ultimate dostane procesor Snapdragon 8 Gen 3 a bude představen v první polovině 1. čtvrtletí 2024. Spolu s ním by měly debutovat tradičně skromnější modely: Magic 6, Magic 6 Lite a Magic 6 Pro.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Opravy telefonů
Opravy Honor
Opravy Honor X