V pátek 26.4. bude pobočka FixTime vyjimečně otevřena až od 9 hodin, standardně pak do 19 hodin.

Vytopený telefon? Opravíme ho ve FixTime

vytopeny telefon

Voda a elektronika nejsou ideální kombinace, a výsledkem může být váš vytopený telefon. Ale nezoufejte! Ve FixTime jsme tu, abychom vám pomohli získat váš telefon zpět do života. V tomto článku se podíváme na to, co dělat (a nedělat) bezprostředně po vytopení, časté závady a postupy, které používáme k opravě vašeho zařízení.

Jak může dojít k vytopení?

Existuje mnoho různých způsobů, jak může dojít k vytopení telefonu. Může se to stát, když telefon spadne do vody, je vystaven déšti nebo se dostane do kontaktu s tekutinou jiným způsobem. Někdy se může zdát, že jste udělali všechno správně a přesto se váš telefon namočí.

Co dělat (a nedělat) po vytopení?

Pokud se váš telefon vytopený, je důležité jednat rychle a zodpovědně. Za prvé, vypněte ho okamžitě a nezapomeňte odstranit SIM kartu a paměťovou kartu, pokud je to možné. Nedržte ho v ruce příliš dlouho, aby se minimalizovalo riziko poškození. Nesnažte se ho zapnout ani nabíjet, protože to může způsobit další škody.

Poté co jste provedli tyto kroky, přijďte za námi do FixTime! Naše profesionální techniky jsou zkušení v opravách vytopených telefonů a provedou veškeré potřebné postupy k obnovení funkčnosti vašeho zařízení.

Opravy v FixTime:

Po příjezdu k nám vaši telefon pečlivě prozkoumáme a identifikujeme veškeré škody způsobené vodou. Nejčastější závady, které pozorujeme, jsou zkratovaná baterie, poškozený konektor (kde se voda často dostane), a nenávratně poškozený displej.

Naše postupy opravy zahrnují kompletní rozebrání telefonu, důkladné vyčištění jednotlivých komponent a následné testování celkové funkčnosti zařízení. Pokud je nutné něco dodatečně vyměnit, informujeme vás o tom telefonicky a diskutujeme o dalších krocích.

Mějte na paměti, že i když se zdá, že je váš telefon nenávratně poškozen vodou, často se nám podaří ho obnovit pomocí našich speciálních postupů a technik. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto uděláme maximum pro to, abychom vám vrátili váš telefon do plného provozu.

Konečné slovo:

Vytopený telefon nemusí být konec světa. S pomocí našich odborníků ve FixTime můžete mít svůj telefon zpět do života rychle a spolehlivě. Neváhejte nás kontaktovat a my se postaráme o zbytek!