Nyní opravujeme také: Realme 9i / Realme 9 Pro+ / Moto G23

realme9i

Realme 9i

Chytrý telefon Realme 9i s dechberoucím designem využívá interakce mezi světlem a povrchovou úpravou telefonu. Vybaven trojnásobným fotoaparátem, selfie objektivem a velkokapacitní baterií s rychlým a bezpečným nabíjením. Displej s obnovovací frekvencí 90 Hz a duálními reproduktory dodává plynulý vizuální zážitek a autentický zvuk.

Vybrané opravy modelu:

  1. Výměna displeje
    Oprava displeje je nezbytná v případě prasklin, černých skvrn nebo nefunkční dotykové rozhraní. Provádíme výměnu displeje za nový, aby váš telefon zase zářil jasem a ostrostí.

  2. Výměna baterie
    Pokud se váš telefon rychle vybíjí nebo má problémy s dlouhodobým udržením nabití, doporučuje se výměna baterie. S naší kvalifikovanou technickou podporou zajistíme, aby váš Realme 9i opět fungoval po celý den.

  3. Oprava po vytopení
    V případě, že váš telefon utrpěl škody v důsledku vody, naše odborné služby v obnově po vytopení mohou zachránit váš Realme 9i před trvalými poškozeními.

  4. Výměna zadního skla
    Zajišťujeme opravy zadního krytu, aby váš telefon vypadal jako nový. S našimi profesionálními službami bude váš Realme 9i opět dokonalý.

  5. A daleko více ...
    Provádíme i další opravy tohoto modelu

 

realme 9 pro+
Realme 9 Pro+ 5G

Design tohoto modelu je ohromující již na první pohled. Telefon je lehký a tenký, což z něj činí ideálního společníka pro každodenní použití. Jeho výkonný hlavní fotoaparát, ultraširoký fotoaparát, makro fotoaparát a technologie snímání ProLight zajišťují skvělé snímky i při nedostatečném osvětlení. Telefon disponuje dvěma SIM kartami a rychlým 5G připojením, navíc je vybaven snímačem otisků prstů.

Seznam vybraných oprav:

  1. Výměna displeje
     V případě poškozeného displeje, například praskliny nebo černých skvrn, provádíme rychlou výměnu displeje za nový, abyste mohli opět užívat jasný a ostrý obraz.

  2. Oprava konektoru nabíjení
     Pokud máte potíže s nabíjením vašeho telefonu kvůli poškozenému konektoru, nabízíme odbornou opravu, která obnoví funkčnost nabíjení vašeho Realme 9 Pro+ 5G.

  3. Oprava reproduktoru
    V případě, že reproduktor všaeho telefonu nedává žádný zvuk nebo zvuk je zkreslený, naše profesionální služby vám pomohou s opravou reproduktoru, aby zvuk byl opět čistý a jasný.

  4. Výměna fotoaparátu
    Pro zajištění kvalitních fotografií je důležité, aby fotoaparát fungoval správně. Provádíme výměnu fotoaparátu, pokud máte problémy s ostrostí nebo jasem fotografií.

  5. Potíže na základní desce
    V případě, že váš telefon má potíže s výkonem nebo se nezapíná správně, může být problém na základní desce. Poskytujeme odborné diagnostické služby a opravy základní desky.

  6. A nejen to
    Kompletní výčet oprav najdete zde

g23

Motorola Moto G23

Popis modelu: Motorola Moto G23 je elegantní a výkonný telefon, který nabízí vynikající kombinaci výkonu a stylového designu. S procesorem MediaTek Helio G85 a 8GB pamětí je ideální pro multitasking i hraní her. Disponuje čtyřmi fotoaparáty a přední selfie kamerou, které umožňují pořizovat skvělé snímky. Telefon je vybaven vodoodpudivým tělem, čtečkou otisků prstů a baterií s kapacitou 5 000 mAh.

Seznam vybraných oprav:

  1. Výměna displeje
    Pokud máte poškozený displej, provádíme rychlou výměnu displeje za nový, abyste mohli opět užívat ostrý obraz bez prasklin a škrábanců.

  2. Výměna zadního skla
    Poškozené zadní sklo může snižovat estetický vzhled telefonu a také způsobovat další problémy. Provádíme výměnu zadního skla, aby váš telefon vypadal jako nový.

  3. Výměna prasklého sklíčka kamery
    Pokud máte problémy s focením kvůli poškozenému sklíčku kamery, provedeme jeho výměnu, abyste mohli opět pořizovat kvalitní fotografie.

  4. Oprava selfie kamery
    Pokud máte potíže s funkčností přední selfie kamery, naše profesionální služby vám pomohou s její opravou, aby vaše selfie byly opět ostré a jasné.

  5. Výměna baterie
    Pokud máte problémy s výdrží baterie nebo se telefon často vypíná, doporučujeme výměnu baterie, abyste mohli telefon plně využívat.

  6. Podívejte se i na další opravy...

Pokud potřebujete poradit s konkrétní opravou, nebo jste Váš model či opravu v seznamu nenalezli, neváhejte nás kontaktovat na emailu info@fixtime.cz nebo čísle 703 668 000