1.5. v den státního svátku je pobočka na Zlíchově standardně otevřena od 9:00 do 19:00 hodin. Zastavte se opravit Váš mobilní telefon.

Opravujeme nové modely! Realme 9 / Realme 9 5G / Realme 9 Pro

Od dnešního dne si u nás můžete nechat opravit nové modely Realme 9, ale i jeho výkonějšího bráchu. Nabízíme širokou nabídku oprav pro každý tento model a proto neváhejte navštívit naše servisní centrum FixTime, kde si poradíme s jakoukoli závadou.

realme 9

Více o modelu Realme 9

Realme 9 je elegantní smartphone, který vás na první pohled zaujme svým designem a tenkým tělem. S výdrží baterie až 2 dny se stane vaším dobrým společníkem pro práci i volný čas.

Klíčové vlastnosti:

  • Dual SIM
  • Zadní fotoaparát 108Mpx
  • Grafický akcelerátor Adreno 610
  • 5000mAh baterie
  • 33W rychlonabíjení

Super AMOLED displej: Displej Super AMOLED s úhlopříčkou 6,4" a rozlišením 2400 x 1080 px doplňuje 90Hz obnovovací frekvence. Vyniká rychlejší odezvou, nižší spotřebou energie a širokým pozorovacím úhlem téměř 180°. Displej je chráněn sklem Corning Gorilla Glass 5.

Procesor: Realme 9 je poháněn procesorem Qualcomm Snapdragon 680 4G s pracovní frekvencí až 2,4 GHz a grafickým akcelerátorem Adreno 610.

Fotoaparát: Fotoaparát s trojnásobným objektivem umožňuje zachytit šířku, hloubku a detaily ve fotografiích. Hlavní kamera má 108Mpx, ultraširokoúhlý snímač 8Mpx a makroobjektiv 2Mpx. Přední fotoaparát má rozlišení 16Mpx.

Baterie a nabíjení: Integrovaná baterie s kapacitou 5000 mAh umožňuje až 2 dny provozu. Telefon se nabije na 100 % kapacity za 75 minut díky 33W rychlonabíjení.

Speciální funkce: Realme 9 disponuje snímačem otisků prstů přímo v displeji a integrovaným monitorem srdečního tepu.

Jaké opravy na tento model poskytujeme?

  • Výměna displejeBezpochyby nejčastější oprava u smartphonů obecně. Prasklé sklo nebo displej řešíme expresní výměnou za nový originální displej.
  • Oprava zadního krytu - Výměna zadního krytu v případě že se Vám po pádu rozbilo zadní sklo. Sklo se ne vždy mění včetně sklíčka kamery, proto je nutné se informovat u našich kolegů.
  • Oprava nabíjení - Opravíme závady dobíjení či výměny konektorů a portů a to vše expresně na naší pobočce či formou svozu.
  • Výměna baterie - Trápí Vás nízká výdrž baterie? Vyměníme starou baterii se špatnou kapacitou za zcela novou.
  • Opravy po vytopení - Provádíme komplexní opravy po vytopení. Čištění základních desek, komponent a případné opravy včetně kompletního otestování.
  • Nabízíme také další opravy .. Nabízíme také další opravy včetně opravy sluchátek, reproduktoru

realme9Pro 

Realme 9 Pro 5G 

Realme 9 Pro je špičkový smartphone s mnoha vychytávkami, který nabízí dokonalý mix výkonu a elegantního designu. Jeho hlavními lákadly jsou tenké a lehké tělo ve třech atraktivních barevných provedeních a velký 6,6palcový IPS displej s ohromující 120Hz obnovovací frekvencí.

Tenký a lehký design ve třech barvách: Realme 9 Pro je lehký smartphone s hmotností pouhých 195 gramů, který svou tenkou konstrukcí z tvrzeného skla a plastového krytu na zádech přináší komfortní uživatelský zážitek. K dispozici jsou tři barevné varianty - zelená, černá a modrá, přičemž modrá varianta dokáže měnit svou barvu na červenou po vystavení slunečnímu svitu.

Před ničím se nezastaví: Smartphone pohání špičkový osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G, který zajišťuje plynulý chod i při náročných aplikacích a hrách. S technologií dynamického rozšíření paměti RAM a adaptivním režimem obnovovací frekvence je připraven na veškeré výzvy.

Svižná obnovovací frekvence: Díky rychlé 120Hz obnovovací frekvenci obrazovky je práce s telefonem vždy naprosto plynulá a úsporná. Displej s adaptivním režimem dokáže frekvenci přizpůsobit různým činnostem, což zvyšuje komfort užívání.

Velmi výkonná optika: Trojitý zadní fotoaparát s rozlišením 64 + 8 + 2 Mpx umožňuje zachytit detaily ve vysoké kvalitě. Hlavní 64Mpx objektiv s nočním viděním poskytuje vynikající výsledky i za zhoršených světelných podmínek.

Oživte noční fotografie: Díky filtrům nočního vidění a vysokému rozlišení hlavního objektivu můžete snímat jedinečné noční scenérie plné detailů a kontrastů.

Neomezujte se v kreativitě: Využijte širokoúhlou kameru pro zachycení celých scén a makro kameru pro detailní záběry. S mnoha režimy focení a manuálním expertním módem je vaše kreativita bez omezení.

Rychlé připojení 5G: Realme 9 Pro podporuje dvě 5G SIM karty a nabízí rychlé a spolehlivé připojení k síti. Díky výkonné baterii s kapacitou 5 000 mAh a 33wattovému Dart nabíjení je telefon vždy připraven na akci.

Bezpečné přihlašování: Integrovaná čtečka otisků prstů zajišťuje rychlé a spolehlivé přihlašování bez kompromisů.

Co u tohoto modelu opravujeme?

  • Výměna displeje: Nejčastější oprava u smartphonů! Vyřešíme prasklé sklo a displej rychle a spolehlivě. Vyměníme za originální displej, abyste mohli svůj telefon znovu plně využívat.
  • Oprava zadního krytu: Po pádu potřebujete nový zadní kryt? Zajistíme rychlou výměnu, včetně sklíčka kamery. Informujte se u našich odborníků!
  • Oprava nabíjení: Máte problémy s dobíjením? Žádný strach! Opravíme všechny závady nabíjení a výměny konektorů. Navštivte nás nebo využijte naši expresní službu!
  • Výměna baterie: Nízká výdrž baterie? Žádný problém! Vyměníme starou baterii za zbrusu novou, abyste opět mohli využívat plný výkon svého telefonu.
  • Opravy po vytopení: Po vytopení telefonu jsou nutné komplexní opravy. Nabízíme čištění základních desek, komponent a celkové otestování. Důkladně se postaráme o váš telefon!
  • Další opravy: Kromě výše uvedených služeb nabízíme i opravy sluchátek, reproduktorů a dalších součástí. Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci!

 realme95G

Realme 9 5G

Designová Elegance: realme 9 5G přináší jedinečný design s holografickým vzhledem zadního krytu a plazmovým potahem. Díky UV-nano potisku se na zadním krytu projevuje atraktivní hra světla a stínu.

Zážitek z Displeje: S velkým displejem a vysokou obnovovací frekvencí nabízí realme 9 5G pohlcující vizuální zážitek. Rychlá odezva dotyku zajišťuje plynulost každé interakce s telefonem.

Fotografické Schopnosti: Trojitý fotoaparát s umělou inteligencí a sofistikovaným algoritmem zajistí každou fotografii s profesionálním vzhledem. I za nízkých světelných podmínek.

Kreativní Možnosti: Režim pouliční fotografie umožňuje zdokonalení fotografií a přináší nové možnosti pro vyjádření kreativity při focení.

Spolehlivá Energie: S velkokapacitní baterií a rychlým nabíjením zůstanete neustále připojeni a bez obav z vybití baterie.

Odolnost a Spolehlivost: realme 9 5G prošel rozsáhlými testy, aby zajistil dlouhou životnost a spolehlivost ve všech situacích.

realme 9 5G spojuje výkon a eleganci s funkcemi, které potřebujete pro dokonalý každodenní zážitek s vaším telefonem.

A co u tohoto modelu opravíme?

  • Výměna displeje
     Častým problémem u smartphonů je prasknutí displeje, což může váš telefon značně omezit. Naše služba poskytuje rychlou a spolehlivou výměnu originálního displeje, abyste mohli opět plně využívat svůj telefon.

  • Oprava zadního krytu
    Pokud se vám po pádu rozbil zadní kryt telefonu, není důvod k obavám. Provádíme rychlou výměnu zadního krytu včetně sklíčka kamery, abyste mohli telefon ihned znovu používat bez problémů.

  • Oprava nabíjení
    Potíže s dobíjením telefonu mohou být velmi frustrující. Naše služba se zaměřuje na opravu všech závad spojených s dobíjením a výměnu konektorů, abyste mohli telefon znovu plně využívat.

  • Výměna baterie
    Snížená výdrž baterie může výrazně omezit použitelnost vašeho telefonu. Nabízíme rychlou výměnu staré baterie za novou, abyste mohli opět bez obav používat svůj telefon po delší dobu.

  • Opravy po vytopení
    Po vytopení telefonu je důležité provést komplexní opravy, aby telefon zůstal funkční. Naše služba zahrnuje čištění základních desek, komponent a celkové otestování, abychom zajistili správnou funkčnost telefonu.
  • Další opravy
    Mimo výše uvedených služeb provádíme i další opravy, jako jsou problémy se sluchátky, reproduktory a dalšími součástmi telefonu. Stačí nás kontaktovat a rádi vám poskytneme pomoc.